

OAG/AGM

AGENDA DAY 1

TIME	DURATION	ITEM	LEAD	
	OPF ADVISORY GROUP			
09.30	30 mins	Arrival coffee		
10.00	20 mins	Welcome and introductions	Julie Allen	
10.20	10 mins	Aims and objectives of the meeting • Feedback from the last meeting	Georgia Moppett	
10.30	45 mins	Tools Talks: <i>JHOVE</i> • JHOVE releases	Carl Wilson	
11.15	45 mins	Open Discussion: Getting Funding and Recognition	David Clipsham + Paul Stokes	
12.00	5 mins	Wrap Up	Julie Allen	
	BREAK (70 mins)			
ANNUAL GENERAL MEETING				
13.15	5 mins	Welcome & housekeeping	Julie Allen	
13.20	5 mins	Welcome from the Chair of the Board	Remco van Veenendaal	



— AGENDA CONT. —

TIME	DURATION	ITEM	LEAD	
13.25	10 mins	Introductions: Board of Directors	Remco van Veenendaal	
13.35	10 mins	Year in Review 2022-23 • An update on the OPF team • Technical • Outreach	OPF Team	
13.45	15 mins	Official business • Presentation of annual accounts • Retirements and proposed (re)appointment of directors	Remco van Veenendaal Paul Stokes Peter May	
14.00	5 mins	Any other business + closing remarks	Remco van Veenendaal	
	OPF ADVISORY GROUP			
14.05	25 mins	Marketing + Communications • Tech Clinic + Comms Clinic • New Website Considerations	Helena Watson Georgia Moppett	
14.30	15 mins	OPF Hackathon	Carl Wllson Georgia Moppett	
14.45	15 mins	'Things that make you go hmm'	Darren Dignam	
BREAK (30 mins)				



— AGENDA CONT. ————

TIME	DURATION	ITEM	LEAD	
16.00	60 mins	Tour of the Oodi for in person attendees VeraPDF Training for online attendees		
BREAK				
18.00 - 21.00		Social dinner for in person attendees		



OAG/AGM

AGENDA DAY 2

	I		<u> </u>	
TIME	DURATION	ITEM	LEAD	
	OPF ADVISORY GROUP			
09.00	30 mins	Arrival coffee		
09.30	5 mins	Welcome	Julie Allen	
09.35	45 mins	Talk from CSC	CSC	
10.20	65 mins	Member Presentations: Session 1	See our events page	
11.25	10 mins	ViPER: Virtual Preservation Environment for Research	Marin Rappard	
11.35	25 mins	Tool Talks: Demonstrations (JHOVE)	Thomas Ledoux	
	BREAK (1 hour)			
13.00	10 mins	Tool Talks: Tool Introductions	Carl Wilson	
13.10	45 mins	Tool Talks: <i>Discussions</i> (breakout rooms) FIDO veraPDF jpylyzer 20 mins beginners discussion, followed by 20 mins advanced discussion	Product Champions + Carl Wilson	



— AGENDA CONT. —

TIME	DURATION	ITEM	LEAD
13.55	60 mins	Tool Talks: <i>Demonstrations</i> (veraPDF, + JHOVE)	Boris Doubrov Jack O'Sullivan Patricia Sleeman
BREAK (30 mins)			
15.25	60 mins	Member Presentations: Session 2	See our events page
16.25	5 mins	Closing remarks	Remco van Veenendaal